Shazia Sarwar

Journalist, kommentator og redaktør

På Dagsnytt18 i dag

with 2 comments


Var med i debatt om karikaturstriden og demoen på fredag. Ble passiv tilskuer til «jeg er såret, og du må be om unnskyldning»- diskusjonen mellom DB-redaktør Helle og politiker Amir Sheikh.

Fikk dog sagt det jeg ville, og fornøyd med det 🙂

Her kan du se innslaget:

Reklame

Written by Shazia Sarwar

10/02/2010 kl. 8:24 pm

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Jeg som en fri Nordmann forbeholder meg retten til å tegne hvem jeg vil og hva jeg vil , om det så skulle være Mohammed . Men jeg ville jo helst sett tegninger av Presidenten i Iran og Ayatollah Kahmenei , og da gjerne med horn å det hele. Men hvor er er alle muslimene biltt av i fordømmelsen av disse to onde personene , hvorfor er der ikke noen Fatwa på disse to morderene . Hvor er alle drosjesjåførene når de dreper for fote i Teheran?? hvor er Banditten Batthi da??? Til slutt vil jeg si at jeg tror ikke på Koranen , jeg tror ikke på Mohammed , Hvorfor skal jeg da følge det som står i Koranen?? Følger muslimer det som står i Bibelen?? Hvor mange muslimer har lest Binelen?? eller det nye testamentet??? eller de ti bud???

    CALLE

    12/02/2010 at 12:54 pm

  2. Hvem har bedt deg følge noe som står i koranen. Det betyr dog ikke at du kan sjikanere folk som tror på det som står i koranen. Tegn for all del hva du vil, det sier til syvende og sist mer om avsender enn mottaker. Spørsmålet vil være hva hensikten er. Og ikke minst er dette et spørsmål om folkeskikk.

    Shazia Sarwar

    14/02/2010 at 7:02 pm


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: